Bursdag

Snart hjemreise.

Hei og hopp!

Først må jeg bare si; jeg er så glad at så mange leser bloggen min :p Not! Neida, skal vel ikke klage, har ikke vært så aktiv på denne fronten i det siste.

Idag er det lørdag 13. September.
Førstkommende tirsdag reiser vi hjem. Flyet går vel i 8-tiden på kvelden tror jeg.

Kjenner jeg savner pusen min Peach veldig masse! Samtidig så er det forbanna deilig å være her nede! Det må jeg bare få sagt.

Igår skulle jeg til frisøren her nede i Tyrkia, jeg sa jeg ville farge bort etterveksten, stripe og klippe håret. 1t og 20 min sa han det tok. Eeeh ja. Det tok «bare» 3 timer. MEN, resultatet ble jo bra, selvom håret ble en smule kortere enn jeg hadde tenkt meg. Men men, det vokser jo ut igjen, heldigvis.

Bursdags og julegaven min sitter pent på hånda mi en plass.
Er det noen som kan gjette hva det er og hvor?! 😉

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg etterhvert, for så å gå ut å spise med folka.
Vi er jo i fremtiden her nede, det er en time forskjell fra Norge og Tyrkia, så vi er en time senere enn Norge. Hoho!

Peace <3

Koser meg max i Tyrkia.

Hei alle.

For å starte innlegget, skriver jeg: JEG KOSER MEG MAX her nede i Tyrkia. Det er så deilig og varmt her, at det skulle nesten ikke vært lov. Ligger på stranda, spiser god mat, og noe godt i glasset. OG jeg har faktisk blitt brun. Hihi!

Idag er det 8 dager (?) til vi reiser hjemover igjen.
Er det grisevær hjemme i Norge? Har kjøpt meg en tykk genser til jeg kommer hjem, og etter hva jeg har hørt kommer jeg til å trenge den! :p

Ikveld skal vi til gullsmeden, og hente min bursdagsgave! Jada, jeg vet jeg ikke har bursdag før i slutten av november, men det er da man sier at man har fått bursdagsgave på forskudd! Tihi. Mer får dere ikke vite idag! 😉

Nå skal jeg hoppe i dusjen snart, så er det å spise hjemme tenker jeg, før vi stikker ut å snoker litt rundt.

Desember

Desember er her, og julaften nærmer seg med stormskritt!

bursdagen min var überkoselig. Tusen takk til dere som ville feire dagen med meg <3 fikk sååå mye fint, og ALT det jeg ønsket meg. Er strålende fornøyd 🙂 mange koselige bursdagshilsner både på meldinger og på facebook.

som jeg nevnte over her, så nærmer julaften seg, og jeg har bare kjøpt én gave, og begynt på to. Det er vanskelig å kjøpe gaver til de som ikke ønsker seg noe eller ikke vet hva de skal ønske seg, men jeg tror jeg har en liten idé om hva jeg skal kjøpe til de forskjellige 🙂 skal ut å handle med mamsen til torsdag da. Det blir kos!

ellers blir det å feire julaften hos pappa iår. 🙂 peach må desverre feire aleine, stakkar <3 🙁 men jeg skal kose massemasse med henne så fort jeg kommer meg hjem.

har hengt opp røde julegardiner i alle vinduer bortsett fra soverommet nå da. er blitt så koselig 🙂 julepynten er satt frem og røkelsen.

nå ligger jeg på gulvet av alle steder og slapper av med julebrus, musikk, snus, ipad og data. Peach ligger på soverommet i senga mi å koser seg 🙂

28.11.12

IMORGEN er den «store» dagen.
Blir spennende å se hvordan dagen blir 🙂
22 år og greier.

Ser litt lysere på det idag kjenner jeg. Og familien jeg er superduper gla’i skal feire dagen med meg. Ikke at det er så mange, men. Skal feire hos mamsen, siden jeg har så liten plass. Også blir det vel kanskje(?) et lite selskap hos papsen også. Vet ikke. Vi har egentlig ikke snakket no særlig om det. Men regner med at det blir det. 😉

Dagen imorgen begynner med at jeg skal opp klokken 8 for så å dra på jobb. Mamsen henter meg på togstasjonen og vi har samtale med psyk.tjenesten. Etter det blir det rett hjem for å fikse det man skal spise, og ordne og styre, og gjestene kommer klokka fem. Var koselig at de som kommer ville komme. De andre får bare seile sin egen sjø.

Vi får se om det popper opp en melding eller to imorgen, av «familien», som jeg egentlig ikke vil kalle det lenger… trist. for jeg skulle ønske de var det..

Jeg sitter hjemme i leiligheten, har tent opp røkelse, og hører på julesanger :p hahaha! Til helga blir det å henge opp julegardiner og pynte litt. Blir koselig. Håper jeg! Er jo første søndag i advent til søndage, så.

Håper dere har hatt en strålende dag!
Jeg har ihvertfall hatt det fint, selvom jeg er super sliten.

ILU guys. Dere vet hvem dere er <3

I don’t want to grow older.

Bursdagen min nærmer seg med stormskritt.
29.November blir jeg 22 år. Kjenner jeg både gruer og gleder meg.
Jeg hopper stadig ett steg fremover i den O’Store voksen-verdenen.
Skremmende egentlig.
I don’t want to grow older.
Men sånn er det visst, for alle og enhver. Man eldes, og må oppføre seg deretter.
Det som er synd med å ha bursdag, er at man gjerne vil ha hele familien samlet for å feire denne «store» dagen. Noe jeg bare kan glemme, iogmed at det er mye uenighet, krangling og dustete ting sagt og gjort innad familien. Trist. For jeg skulle gitt såå mye for at hele familien kunne vært samlet på MIN dag.

Mange på min alder har allerede fått kjæreste, barn, hus og bil, mens jeg står stille, rører meg ikke LITT fremover engang. Kjempe frustrerende for jeg skulle gjerne vært en av «de» selv. Nok en ting jeg bare kan glemme, for jeg har et par ting som må ordnes og fikses i hodet mitt før jeg i det hele tatt kan begynne å TENKE den tanken.

Menmen.

Dagen skal ihvertfall «feires».
Skal først på den beste jobben, deretter skal noen av familien samles, for å feire. Det blir vel koselig, mtp hvem som kommer, men jeg skulle, som jeg sa over her, gjort ALT for å hatt hele familien samlet. Men det får jeg ikke, så jeg får vel slutte å tenke på det nå.

Har allerede fått en ting jeg ønsket meg. Et kjede. Fikk det av mamsen og stefar. Evig fornøyd.
Ellers ønsket jeg meg bare ting som;

  • Sengesett til dobbeltdyna
  • Bake it easy, eller hva det het (et porselensfat med kakeform og lokk)
  • kjedet jeg snakket om over her
  • også ønsker jeg meg egentlig nytt superundertøy i merinoull.

Ellers har jeg ingen store ønsker, nei. Har liksom det meste jeg trenger.

Har tenkt på om jeg skal feire med venner eller ikke. Har lyst, men har ingen steder å holde selskapet. Eller, ei venninne har tilbudt seg å ha det hjemme hos henne, men jeg vet ikke om folk er villige til å reise helt dit for å komme i bursdagen min. Men vi får se hva det blir til.

Vennekos,bursdag,DPS,Rus-pol.

Søndag – Søndag ja. Det var en koselig kveld. Gikk tur med to venninner (Akå og Tina), og vi gikk ca en time ute i nattemørket. Det var kjempe deilig, men kaldt. Brrr.

Mandag – Jeg sov over hos de to venninnene fra søndag, og tidlig på mandagen dro jeg og Akå ned på Krana (dagsenter). Vi prøvde å finne ut hva vi skulle gjøre der, men ingen hadde noen ideer, så det blei bare til at vi satt der å tøysa og tullet, kjeda oss litt og var rastløse.
Tina hadde bursdag denne dagen, så jeg og Linncha kjøpte et spill og en korktavle-ramme lignende sak til henne, det ble hun glad for!:) Akå lagde også spaghettien hennes, som er dødsgod btw! Vi fant en film, hadde laget mat, og satt oss ned for å se filmen. Akå barberte sidecut’en min fordi den var blitt døds lang. (Bilde lengst ned). Etter det var alle rastløse, men ingen visste hva vi skulle finne på 😛 typisk!! Men tida gikk nå rimelig fort til slutt, og de kjørte meg og Linncha hjem hvert til vårt.

Tirsdag – Idag har jeg vært på Grefsrud DPS å hatt time med psykiater H om hovedsaklig medisiner.
Jeg har tatt blodprøver (blodspeil) som viste forhøyede verdier, som vi også snakket om. Det betyr at jeg har for mye medisiner i blodet, så vi skal prøve å redusere Abilify fra 25 mg til 20 mg. Kjenner jeg gruer meg litt til det siden jeg har hatt det ganske så rolig i hodet med tanke på stemmer ogsånt. Men men, det må jo bare prøves. Går det ikke bra får bare H komme opp med noe annet, for jeg orker ikke de jævla stemmene så bråkete som de var. Jeg har også fått time på Rus poliklinikken. Til fredag! :-O Jeg gruer meg som et helvete! Men B skal være med første gangen, så da blir det vel OK. Håper jeg. B sa at hun jeg har fått time hos er ei koselig dame, så jeg får bare håpe på det beste.

Onsdag – Imorgen skal jeg på krana igjen. Må ta bussen ned *grue seg*, men har noen til å kjøre meg hjem igjen heldigvis. Det er det jeg hater mest, å ta bussen hjem fra steder. Til går fint, men ikke fra, skjønner ikke hvorfor!!
Etter krana skal jeg finne på noe med Linncha! Det blir bra. Vi skal se film. «Stay Cool» – med Hillary Duff. Noen som har sett den?! Hva syns dere?!

Nå sitter jeg bare å koser meg med en varm kopp te, nydusjet og fin, sammen med Peach i sofaen og slapper av. 🙂
Det ble mye piss av det jeg skreiv her, men. Håper noen leser, selvom jeg kommer med kjedelige innlegg innimellom.

Koselig bursdagsfeiring osv..

Jeg hadde, som noen av dere vet, bursdag den 29 nobember. Men jeg ba ikke til selskap med venninner før den 10 desember, altså igår. Hadde bedt 7 venninner til en koselig aften med drikking og skravling. Vi koste oss kjempe masse, drakk og hadde drikkeleker, spiste godis og hadde det kjempe ålreit. Dro ut på by’n etterhvert. Var ikke hjemme før klokken 3 🙂 Ikke så spennende å høre om kanskje, men jeg ville bare dele det, fordi jeg hadde det så bra! 🙂 Idag er jeg bare slækk, og skal chille resten av dagen, og spise midddag hos mamsen, pinnekjøtt! Nam!

Sånn ellers går det veldig opp og ned med  humøret og huet ogsånt.
Kan skrive mer om det en annen dag.

Imorgen skal jeg på krana igjen (dagsenter). Holder på å lage esker , og imorra skal den males, og jeg skal bruke decoupage (eller åssen det skrives!), etter det skal jeg og to venninner ut å handle julegaver!! Blir koselig altså!!

Et bursdagsbarn i hus.

Jeg har et bursdagsbarn i hus, jeg 🙂 Idag, lørdag 21 Mai.
Lille fillekatta mi er blitt 1 år allerede. Tenk så fort tiden har gått. Om 8 uker er det 1 helt år siden jeg fikk henne også. Fy søren som tiden flyr. Gratulerer med dagen Peach. Jeg er så utrolig glad i deg blitt, at jeg klarer ikke å se for meg livet uten deg. Selvom jeg blir sint når du spiser på blomstene mine, og når du plager meg fordi jeg sitter i telefonen (hun har tlf-fetisj. HVER gang tlf ringer kommer hun å gnir seg oppi ansiktet og mobilen). Du er der for meg. Du sitter å venter på meg utenfor døra når jeg har vært på jobb, eller ute en tur. Kosepusen min, som jeg er UBESKRIVELIG glad i. <3

Jeg vet om noen som har bursdag!

Idag har en av mine kjæreste, ei GOD venninne bursdag.
Så jeg vil bruke dette innlegget for å gratulere henne 🙂

GRATULERER MED DAGEN, søteste :
KRISTEL

Du er ei jente med hjerte av gull, og jeg håper du får en superfin dag, spis masse kake (litt for meg og!), og kos deg ufattelig mye!!
En av mine næreste, godeste. Du er ei jente jeg kan snakke om alt med. Jeg setter så grenseløst stor pris på deg, at du aner ikke!
BRUK DAGEN – Den er DIN!
Jeg er super glad i deg!

bursdagsfeiring.

I imorgen kommer min kjære Caroline til meg, hun skal være hos meg i helga <3
Det blir koselig. Gleder meg kjempe mye til det. Har handlet inn litt div, som jeg fikk av mamma (tusen takk!), siden jeg er en fattiglus som lever på luft og kjærlighet, kjøpte hun inn mat og snacks for meg 🙂

I helga skal jeg feire bursdagen min med venninner. Nærmere bestemt, lørdag 🙂 Kommer mange kjære og kjente, noe jeg gleder meg masse til. Da skal vi drikke og kose oss, og senere ut på byen, tenker jeg! Det blir bra.

Endelig en helg jeg ser FREM til.
Jøss! Et positivt innlegg. Bra Line! 😀

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.