Party + Uteliv

Im sorry. men dagene går.

Okei, først av alt. Beklager for et sytete innlegg her om dagen, men jeg var bare kjempe frustrert. Visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Men men. Det ordner seg vel….

Husker ikke helt hva jeg skrev sist, så begynner på torsdag. Da var jeg på påskefest hos noen venner av meg. Det var super koselig, kaotisk pga mange folk, og selvfølgelig – drama! Hva er vel en fest uten drama?? Haha. Så lenge dramaet holder seg unna meg er jeg fornøyd. Men men. Jeg hadde det kjempe hyggelig jeg. Hadde drikkeleker og bare koosa oss. Lærte meg en ny drikkelek da, den var artig!!
Jeg var på druen,da. Drakk vin. Hadde med meg to flasker som gikk ned på høykant. Fikk også noen drinker her og der, så tusen takk for det! Hjertehjerte. Dro vel hjem i halv fire tiden. Da var jeg full og fæl. Da jeg kom hjem til en kosete pus, gikk vi å la oss. Det var da det morsomste begynte. Det snurra altså så jævlig, når jeg lukket øynene. Helt sykt! Ble nesten kvalm der jeg lå. Men jeg sovnet til slutt.

Fredag, altså igår var jeg fin i farta jeg. Fikk mld av ei god venninne om jeg ville være med ut å spise fyllemat – noe jeg selvfølgelig ville være med på. Ei annen venninne kom å hentet meg, og vi dro til Horten for å spise på Peppes. Bestilte yummie pizza, og raspberry cheesecake til dessert. Fy faen å godt det var, men GAAH å mett eg ble også.
Etter det dro den ene venninnen hjem, og jeg ble igjen i Horten med den andre venninnen. Så kom ei annen venninne til oss – vi skulle ha the walking dead maraton. Vi så første sesong og skal se sesong 2 ikveld.

Lørdag – ligger i senga hos min gode venninne i Horten å blogger 😛 hun sover søtt mens jeg er lys våken.
Idag skal jeg hjelpe et vennepar av meg å flytte. Blir koselig å se de igjen, selvom det ikke er så lenge siden sist. Vi har det så gøy sammen. Så, senere, som jeg sa, skal vi ha the walking dead maraton og se sesong 2. Var egentlig en spennende serie ass, selvom jeg ikke liker zombier og sånt. Positivt overrasket.

Grunnen til at jeg kaller alle venninnene mine for ja, nettopp venninner er fordi jeg ikke vet om de vil ha navnene sine på nett. Hvis man vet hvem JEG er kan man lett finne ut hvem venner jeg snakker om også. Så da vet dere det 🙂

Søndag blir full avslapning, mandag også. Så er det første dag i ny jobb på tirsdag. Sykehjem. Supergladsmilefjes. Gleder meg som en liten unge, men kjenner også at jeg gruer meg som faen. Kjenner det i magen. Sommerfugler.

Men nå skal jeg straks vekke venninnen. Så blir det vel å mekke seg litt mat før det bærer avgårde for å hjelpe til med flytting.

Idag er en herlig dag. Våknet opp med strålende sol, og fugler som kvitrer. Kan en morgen bli bedre enn det???:)

Snakkes!

Sommer, fest og fyll, psyken, tilskudd & rensekremer

– men hvor blir det av selveste sola , og varmen?! De to har jeg ikke sett mye til de siste ukene. Regn, regn og atter regn. Overskyet, blåser, gaaah! Jeg blir sprø rett og slett.

Sommerferien er snart slutt, og jeg kjenner jeg grugleder meg til åå komme igang igjen med det hverdagslige liv. Jobb, dagsenter, samtaler, møter osv. Men det må til, man kan ikke ha ferie for alltid! You gotta do something,right?

I denne ferien har det blitt mye fyll og fanterier, og tro meg – når jeg sier at jeg ikke er ferdig enda. På onsdag har venninna mi bursdagsfest,dit skal jeg, lørdag er det rockart,dit skal jeg, ukedagene etter det jobber jeg og er på dagsenter, mens helga som kommer da blir det fanterier på bache bar!! Djeez. Jaja, jeg har hvertfall et liv da, selvom jeg er litt småhyper når det gjelder å finne på ting og impuls osv

Har også kjøpt meg nye vitamin tilskudd som visst skal være så bra og så naturlig som mulig. Det skal gi økt energi, rensing av kroppen innvendig, øke immunforsvaret, tilføre en heftig dose av omega3, få deg til å sove bedre og mye mer. Ja, jeg vet dette høres ut som en mirakel heste kur, men det er jo verdt å prøve, får jeg ikke virkning er jo det trist,men det ække verre enn å avslutte abbonnementet!

jeg bestilte også et rensesett til ansikt, hvor det fulgte med fire steg. 1) vaske og fjerne sminken fra ansiktet. 2) peele huden med peel off pads 3) smøre en slags olje i et fuktig ansikt 4) smøre på den vanlige hudkremen.

denne serien gjør at du får babymyk hud i ansiktet, og det føles kjempe godt. Nedturen med alle rensesett er at kvisene popper opp, før det begynner å virke ordentlig. Den dyptrenser jo, så det er jo naturlig at all dritten kommer ut en gang. Den jeg bruker er for et hud, og jeg liker’n! Håper bare den tar vekk kvisene mine på fulltid, hvis jeg er flink å rense hver dag. Har et ørlite håp om at denne er noe for meg, at den virkelig kommer til å fungere,da. Oppfordrer alle til å prøve den serien, ta kontakt hvis dere vil vite mer 🙂

Ellers hadde jeg tenkt å legge ut bilde av pusen min som sovnet foran ipaden, hihi, men det er så lenge siden jeg har lastet opp bilde på WP at jeg husker nesten ikke hvordan man gjør det. OK den var litt drøy da, men jrg skjønner ikke hvordan man legger ved bilder på ipad. Help , please?:)

Idag har jeg hatt besøk av Guro, vi har sett på Varg Veun – de døde har det godt. Spist godis og kost oss. Imorgen skal jeg passe gringo litt, så skal vi til byen en tur, guro skal til optikeren, så senere skal vi finne gave til fleur som har bursdag 25 juli. Tricky :p resten av kvelden blir nok å lade opp til onsdagen. Paaaartey!!!!

Sånn rent psykisk er jeg i ganske så god form altså. Til å ha herja såpass mye som det jeg har gjort. Men jeg har også vært flink , jeg har tatt medisinene mine hver dag! Kanskje ikke til samme tidspunkt, men hey, jeg har tatt de iallefall. Humøret svinger ikke lenger fra nedstemthet til glad og hyper, nå er jeg bare glad og hyper, eller sliten. Såklart føler jeg på følelsene son tristhet, sinne, frustrasjon osvosv, og jeg kan kanskje si jeg er litt overfølsom til tider, gråter av de simpleste ting, men det er kanskje slik et normalt menneske ville ha reagerert? Hva vet vel jeg?! Håper bare denne gode perioden varer såpass lenge at jeg ikke blir dårlig rett før tyrkia turen. Det hadde sugd ræv. Men jeg skal være flink å ta medisiner, få døgnrytmen på plass, og slite ræva av meg på jobb 😉 og etter en periode slik, kan jeg ta en velfortjent ferie til tyrkia i tre uker, guud som jeg gleder meg!!

nå tror jeg ikke at jeg har noe mer på hjertet . Håper dere sover godt der ute, det skal jeg gjøre nå også, før det blir full kjør imorra!

kommer et innlegg om ikke så lenge 🙂 peaaaace, talk to you soon!

Travel weekend

Jeg har hatt en travel weekend, med masse besøk og styr, til tross for mange vonde tanker og følelser, har jeg hatt det ganske så bra 🙂

Torsdag-fredag; Camilla var hos meg. Vi tok ansiktsmaske, farget håret mitt og slappet av. Fredagen var jeg ikke på jobb. Hadde litt feber og følte meg som en drit.

Fredag-Lørdag; Marita, søster kom å besøkte meg. Vi lagde god mat (Biff og gratinerte poteter), hadde deilig dessert (snickers is) og godis i kveldinga. Tok ansiktsmaske og så på skrekkfilm, og en koselig film. Ålreit 🙂

Lørdag-Søndag; Godeste Fleur kom til meg. Vi skulle egentlig ha slappe-av kveld, hadde lastet ned en film vi skulle se, men det var noe galt med filmen så vi fikk ikke sett den. Lagde litt mat, og muncha godis, ble etterhvert rastløse, sminket oss, og dro til horten hvor vi TRODDE det var fest, noe det ikke var. 250 kr for kjøre rett i dass. Fikk kjøre tilbake til Holmestrand, og dro ut på Bache bar og møtte kjentfolk, danset, snakket og drakk. Nach på holmestrand fjordhotell ( prøver å fortrenge det:P ), og etterhvert gikk vi opp til en kamerat, satte oss i badestampen og bare slækkan kjempe lenge, og drakk litt mer. Etter det igjen, dro jeg å Fleur hjem til meg, hvor vi muncha litt mer godis, og etterhvert la oss halv 8 på mårran. Idag har vi bare slækkan heeelt. Utslitte begge to. Så vi hadde kyllingfilèt og grønnsaker til frokost, hvor vi deretter satte oss for å se på Scrubs.

Nå er det endelig litt alene-tid, og det er deilig 🙂 Bare meg og pusene <3
Så nå skal vi se videre på Scrubs å bare ta det helt rolig. Imorgen skal jeg på jobb igjen. Bah..

bursdagsfeiring.

I imorgen kommer min kjære Caroline til meg, hun skal være hos meg i helga <3
Det blir koselig. Gleder meg kjempe mye til det. Har handlet inn litt div, som jeg fikk av mamma (tusen takk!), siden jeg er en fattiglus som lever på luft og kjærlighet, kjøpte hun inn mat og snacks for meg 🙂

I helga skal jeg feire bursdagen min med venninner. Nærmere bestemt, lørdag 🙂 Kommer mange kjære og kjente, noe jeg gleder meg masse til. Da skal vi drikke og kose oss, og senere ut på byen, tenker jeg! Det blir bra.

Endelig en helg jeg ser FREM til.
Jøss! Et positivt innlegg. Bra Line! 😀

nei :-(

Det er 46 dager til jeg reiser på ferie med min sjelevenn Camilla Desirè. Spania og mexico – 16 dager. Det blir FETT! -jeg gleder meg som en liten unge lissom, og håper den turen blir en minnesrik og partyfylt ferie med masse sol og drinker!

I helga har jeg vært på fest hos Martine-søte jenta mi. Bestfriend<3 Det var super kos, selvom det ble for mye Tequila, for lite søvn, og ++++. Jaja, say no more. :-p Fylleangst til tusen!!!

Den 21 Februar, altså igår, skulle min høyt elskede og sårt savnet Cindy fylt 12 år. Jeg savner den hunden så inmari. Det gjør så vondt.

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive.
Jeg spiser, tar medisiner, jobber, snuser. Hva mer kan en forvente? Jeg vet ikke. Jeg orker hvertfall ikke gjøre mer. Jeg sliter med å leve, og jeg ser ikke meningen med livet. Jeg ser ingen fremtid, ingen utdannelse, ingen jobb. Jeg har ingen verdi, ingen rett på å leve. Ingen fremtidig familie, og jeg klarer meg ikke alene. Jeg bare lurer på hva faen jeg skal gjøre 🙁

Dødsdømt.

Nyttårs helvete!!

Da har vi kommet såpass langt at det er et nytt år. 2010. helt sykt. syns ikke det er lenge siden det var 2000, jeg. Men men.
Jeg var bedt ned til 2 gode venninner, Tina og Akå <3 Og der var jeg sammen med Martine og Guro. Vi hadde det kjempe kos. Spiste og drakk. Drikkelek og shotta tequila. Dro ut å så på rakketter, samt skjøt noen selv. Så skjedde det som ikke skulle skjedd.. Nyttårs helvete. Det som skjedde er såpass privat , og jeg vil ikke at hvem som helst skal vite det, derfor legger jeg det ikke ut her. (les mer på den lukka bloggen, HER) kommer du ikke inn på linken, er det fordi jeg ikke har invitert deg!! Skriv ned mailen hvis du vil lese. Så skal jeg invitere deg!!

Btw så er den ene hamsteren min død. princess. så fælt.
jeg er så uheldig :'( all driten skjer med meg, alle rundt meg dør, drar, svikter. jeg føler det hvertfall sånn. jeg er så ensom, alene, i en fremmed verden jeg ikke skjønner noe av.

Happy birthday to me?!

Bursdagsbarnet, det er meg, idag. Tenk at jeg er 19 år. Tida flyr :-O

Hadde verdens beste bursdag igår, og kosa meg masse sammen med jentene mine <3 Så TUSEN TAKK til dere! Er så takknemlig for at dere faktisk ville komme og feire meg 🙂
Bilder blir lagt ut på facebook, muligens jeg legger ut et bra bilde i bloggen også, får se!

Sånn ellers går det ikke så bra!(?)
Masse masse tanker i hodet, og jeg skal legges inn imorgen. Blandede følelser, grugleder meg, på en merkelig måte. Driver å pakker litt, for jeg skal møte opp kl 12. Har tenkt å ta med dataen, men vet ikke om jeg får lov å bruke den da. Det finner vi nå ut av, uansett kan jeg komme meg på nett med mobilen. Men jeg håperhåperhåper at jeg får ha dataen og det mobile bredbåndet med meg. *kryssefingrene*

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
Føler ikke at jeg har bursdag,men. Jeg har iallefall kosa meg masse i helga! Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre helgen komplett og uforglemmelig for meg!! <3

hva har skjedd siden sist?

Da har jeg utsatt, utsatt og utsatt bloggskrivinga! Nå er det nok. Jeg vil så gjerne skrive oftere, men jeg aner liksom ikke hva jeg skal skrive om noen ganger. Som jeg alltid sier «jeg skal prøve å skjerpe meg«.
-Denne gangen tror jeg at jeg mener det. Det er jo ingen som gidder å følge en blogg som bare kommer med nytt innlegg annahvert år…

Helga i sarpsborg hos Caroline kosa jeg meg kjempe masse. være med 3 gode venninner, alkohol, godterier, gla/hyper stemning 😀 det kan ikke bli bedre altså! Piercing tok vi også! Jeg tok en til i øret, legger ut bilder 😉
Kollasjen får Caroline credit for. Det er hun som har laget den, jeg stjal den uten å spørre også :-O

her er bilde av den nye piercingen min! Nå har jeg faktisk 12 hull i øra. Har 5 i dette øret, og 7 i det andre. Jeg er storfornøyd med den nye. Har også fått satt inn bioplast i industrialen min, for han på Piercing-sjappa Madison trodde at jeg ikke tålte metallet som var i kirurgisk stål, så jeg skal ha bioplast litt, smøre med piercing olje, og etterhvert sette inn titan-stang 🙂
Håper virkelig det hjelper altså, for å ta ut industrialen, dèt gjør jeg ikke!
Sånn ellers jobber jeg da. Er drit sliten når jeg kommer fra jobb, selvom jeg bare jobber 3 dager i uka kjenner jeg at det er _mer_ enn nok.
Igår var jeg hos Guro sammen med Marte Iren, og vi lagde såpe. Det var superkos:-)

Jeg har det ikke så veldig bra for tiden. Jeg tar meg nær av bagateller og små-ting som egentlig ikke er noe big deal, og tårene kommer lettere enn vanlig. Jeg tenker ennå mer enn jeg pleier, og det èr ikke bra.
Var i samtale hos behandleren min igår, da. Det var godt å ha samtale igjen, for det hadde gått alt for lang tid siden sist gang, selvom det var min egen feil. Har time på tirsdag igjen. Jeg er egentlig ubeskrivelig redd for å si hva jeg føler, hva som opptar meg og å snakke om ‘symptomer’.. Og jeg er vel ikke fullstendig ærlig når jeg sier «det går greit«. Ja, gidder ikke å komme med fler eksempler. Poenget er at jeg svarer ikke fullstendig ærlig på ting når hun spør meg. Jeg legger på litt, og later som det er litt bedre enn det det egentlig er. Vet ikke hvorfor jeg gjør det egentlig – kanskje fordi jeg ikke vet hva som vil skje om jeg forteller? Jeg mener..Dere husker vel hva som skjedde sist gang..

Bare sånn mens jeg er i gang med å skrive negative ting, så har det faktisk snødd idag. fyfaen i heeelvete. Jeg har ikke bestilt snø enda. det var ikke mye, men alikevel – det SNØDDE! lissom…Snø!? 🙁

Jajaj, tror jeg stopper der jeg.
Søte Tonje har forresten spurt meg om jeg kan legge ut bilder av leiligheten min i bloggen. Såklart vennen, det skal jeg gjøre. Må bare rydde litt først, ha ha ha 😉

helg + hårklipp(?)

På lørdag dro jeg og Martine og møtte Melissa i horten, Ina kom litt senere. Vi vorsa og kosa oss hos typen til Melissa som bor i horten, og dro senere ut på Comeback. Et utested i horten. Hadde det kjempe gøy, dansa, drakk og kosa oss. Kjempe hyggelig kveld altså. Tok taxi hjem og var hjemme halv 3-3? husker ikke helt. men jeg kosa meg 🙂

imorgen har jeg heldigvis fri, deilig det.

så skal jeg prøve å skaffe meg time til hårklipp denne uka. og jeg lurer på om dere har noen tips til hvordan jeg kan klippe meg? jeg har egentlig tenkt litt på pannelugg, men vet ikke helt. FORSLAG??:-)

tirsdag skal både jeg og mamma i samtale på dps, sammen med psykologen min og overlegen.. det blir vel… spennende. og skummelt. gruer meg litt, men det går vel greit. så skal jeg på kveldsvakt både tirsdag og onsdag, og dagvakt på torsdag. så blir det langhelg. og helga (lørdag til søndag?) skal jeg tilbringe sammens med Camilla og Smurfen hennes, hehe ;-p fordi hun har nemlig bursdag den 25 okt<3

trettende-i-tiende-totusenogni

Nå sitter jeg hjemme å slapper av med min kjære Gringo. Han er høyt elsket, men ingen kommer noengang til å ta plassen til Cindy <,3

Fra lørdag til søndag var jeg hos Camilla! Det var kjempe koselig. Vi drakk, var ute å monga rundt, og på søndagen var vi på kino. «Se opp». Det var en søt film 🙂 Jeg er så utrolig glad i Camilla’en min, det er vanskelig å sette ord på hvor mye hun betyr for meg! Min tvillingsjel og bestevenn. Vi skal klare oss her i verden snuppa, vi må bare stå sammen i både gode og tunge stunder, støtte hverandre og være der for hverandre. Det skal bli godt å leve. Èn dag! <3
(Nyere bilde fra helga kommer når Camilla får sendt meg bildene)

Var på jobb igår, kveldsvakt, og jeg var på dagen idag. Så har jeg fri ons og tors, så jobbe kveldsvakt på fredag. Blir deilig med litt fri nå kjenner jeg. 🙂

Jeg har forresten glemt å fortelle at jeg farget håret da jeg var i praha, slenger med et bilde jeg tok nettopp. Ser ikke ut da, men jeg legger det ut alikevel, hehe!

En annen ting jeg ikke har fortalt er at jeg har fått meg
2 fisker til. Så nå har jeg 4.. Den algespiseren (malle), en hann kampfisk, og to hunner. De er kjempe fine i akvariet mitt 🙂 Skal legge inn bilde av de senere..

Dps på fredag.
Det blir vel så-der. Kommer ann på hva slags dritt vi graver frem.

I [heart] you <3

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.