Line+Camilla

Jeg forlater dere…

For nå reiser jeg og Camilla min til Spania og Mexico i 16 dager!! <3

Nå er det en stund siden jeg har skrevet her. IGJEN! Har vært skrekkelig dårlig på å både blogge og kommentere andre blogger.
Jeg har ikke hatt noen god tid nå, jeg har igrunn følt meg ganske dårlig. Men til tross for mange vonde tanker så er jeg nå hos min Camilla <3

Jeg prøver å komme tilbake med nytt mot. Ellernoe.
Nå reiser vi hvertfall imorgen, og jeg gleder meg, samtidig som jeg gruer meg. Mange av dere skjønner hvorfor.
Men jeg har ikke tenkt å pakke meg inn i tjukke gensere og lange bukser, jeg skal være meg selv, og gå i sommerklær. Vi kommer til å kose oss, det er jeg sikker på!

Glad i dere blogghjerter!
<3

Jeg har vært flink – tror jeg!

Har sendt en 3 siders lang sms til min behandler T om hvordan ting er nå.
Litt sommerfugler i magen nå kan man si. Litt usikker på hva som kommer til å skje nå, hmm..

Ikveld skal jeg kose meg med x-factor, nytt på nytt, og senkveld.
Skal også kose meg på dataen, og prate med min høyt elskede Camilla Desirè, som betyr alt for meg!
Jeg er så glad jeg har deg. Takk for at du er den du er, Camilla, og takk for at du sparket meg i ræva og hjalp meg å sende sms til T. Glad i deg, du og jeg for alltid! <3

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Et positivt innlegg!! :-)

Denne helga hadde jeg egentlig tenkt å slappe heeeelt av, bare være hjemme å daffe fordi jeg har vært så sykelig sliten i det siste, men så fikk jeg mld av Camilla mii, og både hun og jeg trengte hverandre, så jeg tok toget til henne etter jobb da jeg hadde pakket ogsånt. Angrer IKKE på det!

Igår bare prata vi, så litt på tv, gikk litt turer med Max, var på butikken et par ganger, og vi spiste ost og kjeks. Det var godt 🙂
Idag har vi vært på legevakta, Camilla ble dårlig i natt stakkar, og hadde ekstreme smerter i magen, så etter en søvnløs natt for henne, dro vi på legevakta, og de konkluderte med en betennelse ved levra, så da bar det på apoteket og hente ut litt diverse resepter. Etter det daffa vi litt (eller egentlig veldig mye), satt litt på dataen, sov litt osv.
Vi var også en tur på hvaltorget, og jeg måtte jo selvfølgelig handle noe da (shoppemani tror jeg), så da ble det 2 topper – en fresh grønnfarge og en blå, 1 søt blå tskjorte med knapper, og en hvit topp som jeg måtte ha på meg med en gang!! ELSK! <3
..Vi sminket oss, og gjorde oss klare til å spise ute. På en gresk resturang som heter Zorba. Det er DRIT god mat der! Så tusla vi hjem, og skulle ut med max igjen 🙂

SÅ kommer høydepunktet for idag! Jeg og Camilla har vært FLINKE, SNILLE JENTER i kveld!
For vi var ute med Max, gikk litt i parken i Sfj også hørte vi et vindu knuse, og så 4 gutter som løp vekk, bråka og lo. Så jeg og Camilla bestemte for å ringe politiet, jeg trossa tlf angsten, og ringte!! tro det eller ei.. Og de kom med en sånn stor kassebil. Så vi var borte å snakket med dem, forklarte litt osv, og de snakket med noen folk som stod på bussholdeplassen der de guttene hadde stått (uheldigvis gikk de fleste på en buss som kom rett før politiet), så vet ikke om noen av de som stod igjen var med på det. Etter vi hadde forklart og gitt fra oss navn og tlf nr, tusla vi hjem igjen. Og nå sitter vi her.

Det var deilig å kunne skrive et langt positivt innlegg altså.
Nå skal vi ta litt køddebilder, og noen fine, så skal vi ta på ansiktsmaske og se på «Luftslottet som sprengtes», muligens spise litt is. Jeg klarer meg ikke uten is 😛

Imorgen kommer det kanskje et nytt innlegg 🙂
Vi snakkes! <3

Howdy-ho!

En stund siden jeg har skrevet nå. Føler litt på det. Jeg som har fått så ny og flott blogg burde jo skrive mer enn det jeg gjør! Må først takke Liljen for at hun har hjelpt meg, jeg er evig takknemlig. Hun er så flink, ikke sant?! 🙂 <3

Fredag jobba jeg kveldsvakt, og lørdag dro jeg med tog til min kjære Camilla <3
Vi dro å shoppa litt (shoppe? jeg?? aldri:p haha), drakk og kosa oss, så kom ei Camilla kjenner som heter Helle. Utrolig koselig jente! Vi drakk enda mer, dansa, prata og kosa oss. Klokka nærma seg halv 5 på natta/mårran(?), Helle hadde dratt, og ei annen venninne av Camilla + en fyr kom til sandefjord, og vi prata litt med henne. Og rundt kl 5 dro de igjen fordi de skulle hente noen. Etter det skulle jeg og Camilla gå tur med Max, og vi ble gående å prate i nærmere 2 og en halv time. Om alt som har skjedd oss opp igjennom årene. Det var godt å få pratet, for jeg skravla som en foss (hadde tatt 6 ritalin + masse alkohol. hahaha). Det var rett og slett herlig å få satt ord på litt ting, fortalt litt, og vi lo, grein, og banna isammens. Det var så utrolig GODT!
Ca 7.30 var vi hjemme igjen, og vi gikk å la oss kl 8, sov til kl 14 tror jeg. Og resten av dagen bare daffa vi, før jeg tok toget hjem igjen 18.37 🙂
Jeg kosa meg super mye, det skal bare sies!

Vurderte egentlig å sende en mld til behandleren min på lørdag, (Line+alkohol=en litt tøffere Line)  men jeg visste ikke hva jeg skulle skrive, for jeg har ikke ord på hvorfor ting er som de er. (så kanskje jeg ikke var så tøff alikevel!) Jeg mener.. Jeg har det tungt å vanskelig, men jeg aner ikke hvorfor ting er som de er. Jeg har tanker rundt døden, selvskading, stemmer, fremtiden min og livet mitt videre. Hvorfor jeg lever, hvorfor ting er som de er..og ikke minst hva jeg har gjort for å fortjene det livet jeg lever nå.
Men jeg vet svaret; jeg er dødsdømt.

Idag har jeg vært i samtale. Pratet faktisk en del.
Men jeg skulle ønske hun spurte hvordan jeg har det, for det gjorde hun ikke, og jeg er ikke den som liker å ta opp ting, hvis dere skjønner..

Jeg er sikker på jeg bare ble født slik at verden kunne ha noen å pine.
Og jeg vet ikke hvor lenge jeg holder ut. Ja ja ja, jeg vet jeg sier det hver gang, men jeg mener det.  For hver gang jeg skriver at jeg vet ikke hvor lenge jeg holder ut, jo mer håp har jeg mistet for meg selv og fremtiden.

Følg min blogg med bloglovin

I’m alive, i think..

Jeg vurderte sterkt hva jeg skulle si og gjøre før samtalen idag, og ja.. Jeg sitter jo her, trenger ikke si hva jeg sa og ikke sa for det har ingen betydning, men jeg har bestemt meg for at jeg skal klare meg i helga. Skal til min beste Camilla imårra, så jeg bare klare meg. Men etter denne helga vet jeg ikke hva som skjer..

Jeg har så lyst å fortelle T sannheten. Hvordan ting virkelig er. Hvordan jeg egentlig har det. Hva som skjer inni meg, og alt det. Men jeg aner ikke hvordan. Hva jeg skal si, og hvordan.
Hvorfor skal alt være så vanskelig? :'(

nei :-(

Det er 46 dager til jeg reiser på ferie med min sjelevenn Camilla Desirè. Spania og mexico – 16 dager. Det blir FETT! -jeg gleder meg som en liten unge lissom, og håper den turen blir en minnesrik og partyfylt ferie med masse sol og drinker!

I helga har jeg vært på fest hos Martine-søte jenta mi. Bestfriend<3 Det var super kos, selvom det ble for mye Tequila, for lite søvn, og ++++. Jaja, say no more. :-p Fylleangst til tusen!!!

Den 21 Februar, altså igår, skulle min høyt elskede og sårt savnet Cindy fylt 12 år. Jeg savner den hunden så inmari. Det gjør så vondt.

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive.
Jeg spiser, tar medisiner, jobber, snuser. Hva mer kan en forvente? Jeg vet ikke. Jeg orker hvertfall ikke gjøre mer. Jeg sliter med å leve, og jeg ser ikke meningen med livet. Jeg ser ingen fremtid, ingen utdannelse, ingen jobb. Jeg har ingen verdi, ingen rett på å leve. Ingen fremtidig familie, og jeg klarer meg ikke alene. Jeg bare lurer på hva faen jeg skal gjøre 🙁

Dødsdømt.

laangt opphold :-(

Nå har jeg hatt et kjempe langt opphold fra internett, blogg og mobil. Det er vel en uke sånn ca? Og det er lenge til å være Line Berg som sitter time etter time, dag etter dag med laptopen sin, og mobilen planta i hendene.

Jeg har rett og slett ikke vært meg selv i det siste. Har kun villet være alene og for meg selv. Ikke plage noen med tankene og ideene mine. Det er bare ikke lurt. Og jeg liker ikke å overføre driten jeg har inni meg over til noen andre, derfor holder jeg heller kjeft og trekker meg unna, for jeg fortjener å ha det vondt. i bunn og grunn fortjener jeg egentlig det. jeg er dødsdømt. 🙁 jeg bare vet det.

Noen av dere lurer sikkert på hvordan det gikk i bursdagen, jeg har fått noen spm om det, og det gikk faktisk overaskende bra. Bitcha sa bare hei, og ellers holdt hun seg unna, så det var godt. Hadde klikka mentalt og fysisk hvis hun hadde angrepet oss på et vis, enten det er med den svære kjeften hennes eller om det var fysisk angrep. Heldigvis slapp jeg det, og bursdagen til kusina mi(<3) gikk bra!

Jobb ogsånt går såder. Jeg blir helt utslitt. jobber 4 dager i uka, og det er mer enn nok. og vi har en del psykiatri på avd jeg jobber også, mange deprimerte gamle mennesker som gråter og ikke vil leve lenger, og jeg kjenner virkelig på det. jeg har jo de samme tankene, men alikevel må jeg sitte der å prøve å få de til å tenke positivt og få de på andre tanker, og det er ikke lett når man sliter selv. Hvordan skal man klare å få andre til å tenke positivt når man ikke klarer det selv??

Nå for tiden bor jeg hjemme hos mamma. Jeg har sagt opp leiligheten, og det har vært mange usaklige diskusjoner med huseierne om piss. De har tilogmed låst seg inn i leiligheta å skrudd på mer strøm + fyrt opp i vedovnen :-S hva faen?? Så jeg har skrevet et brev til de, at siden de har brutt leiekontrakten ved å låse seg inn uten min tillatelse, så kommer jeg også til å bryte den, dermed betaler jeg bare husleie for februar, og ikke mars og april, som jeg egentlig måtte. Så det var digg, da slipper jeg 3mnd oppsigelse,og kan begynne å spare pengene til den nye leiligheta mi. Gleder meg til den blir ferdig oppusset så jeg kan begynne å flytte inn tingene mine. Skal til den nye huseieren på søndag å forhåpentligvis skrive kontrakt plus vite litt mer eksakt når jeg kan flytte inn, det blir så bra.. Og jeg skal etterhvert skaffe meg kattepus, for jeg fikk lov å ha dyr der 🙂 er evig glad for det!!!

Ellers er Camilla, my soulmate forever, VELDIG kreativ, og har laget ENDA en søtsøtsøt video som jeg fikk tårer i øynene av. Du er så god, bestevennen min!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pCMAcbsdi00&hl=en_US&fs=1&]

Også må jeg beklage for den dårlige kontakten jeg har hatt for tiden. Virkelig. Men jeg har ikke hatt det lett. Skal ikke skylde på det, men dere vet bedre enn noen andre hvordan det er.
Håper det går bra med dere? Fortell gjerne hvordan det går med dere i en kommentar til dette innlegget. Miss you all. Blogghjertene <3 (creds til liljen for blogghjerte navnet<3)

En liten (stor) oppdatering.

Home sweet home.
Ja, jeg er da tilbake, etter å ha vært innlagt fra 30/11 – 15/12. Jeg har vokst litt, og klart å sette ord på ihvertfall litt fler ting enn hva jeg gjorde før. Det har også vært vanskelig med tanke på de andre som var innlagt der, jeg var den yngste, ikke at det har noe å si, men noen er sykere enn meg, altså, alle var sykere enn meg (om jeg i det hele tatt skal kalle meg selv for syk?!), og det gjorde meg litt redd, men det gikk forsåvidt bra. Jaja, samme det, jeg er hjemme nå ihvertfall.

Lørdagen som var fikk jeg handlet nesten alle julegavene, og det var deilig, selvom det var så jævlig med folk at jeg såvidt fikk pusterom. Jeg har pyntet bittelitt til jul, rød juleduk, røde lys, og har kjøpt en blomst ; julestjerne. Det får holde tror jeg. Orker ikke så alt for mye jul her i huset..
Jeg har fått utrolig mange julekort, og jeg takker og bukker for det. Det satte jeg virkelig pris på, mange gode ord, og søte bilder!! Jeg hadde tenkt å skrive julekort selv, men har ikke kommet så langt enda, men prøver å få gjort det i løpet av helgen.

Jeg har ikke hatt så mye å si, som dere sikkert skjønner, siden det er hundre år siden sist jeg skrev. Har hatt mitt å stri med, som alle andre, men men. Hehe, men det skal jeg rette opp i nå (som jeg alltid sier!)
Jeg er bare glad for at det ser ut til at jeg får ordentlig hjelp, og litt mer oppfølging nå, etter siste innleggelse, og jeg håper de mener det når de har sagt det. Vi får se..

Sånn ellers så har jeg fått borteboerstipend på særskilte vilkår. Noe jeg er STOR fornøyd med! Jeg får nemlig 40.000 til sammen. 20.000 tilbake betalt for halvåret som har vært, og den samme summen neste halvår! Utrolig deilig, så gleder meg til jeg får pengene på konto!!

På tirsdagen som var, skulle jeg egentlig på juleavslutning med post5 som jeg var innlagt i over et halvt år, men pga jeg var innlagt på hus 4 her i by’n fikk jeg ikke lov. Jeg hadde gleda meg sykt, og var heelt innstilt på å dra dit, men så får jeg vite at jeg ikke får lov. Gud å jeg ble forbanna!! Jeg var så forbanna at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, beggynte å gråte av sinne, for jeg hadde virkelig ikke ord..

Camillaen min og smurfen har dratt til syden nå da, noe jeg ikke syns så særlig om. misunner dem det så jævlig, men jeg ville helst hatt Camilla her i nærheten! MEN jeg vil de skal kose seg, og håper de gjør det 🙂 <3

Andre ting som skjer, tja?
Jeg har forsåvidt dyrehage i leiligheten nå, men det er bare kos!
1 hund, 2 dverghamster, 1 vanlig hamster, 1 kanin, 4 fisker.
Dvs: Jeg passer hunden til stesøstera mi, Marita, og hun heter Tessie. Passer også hamsteren til Camilla, siden de er i syden. Så jeg koser meg her hjemme med huset fullt.

Nå skal jeg se på x-factor. GLEDER MEG!!
Håper dere har noe å glede dere til også. Også håper jeg det går bra med dere.
Skal sjekke alle bloggene og kommentere imårra!! 🙂

Peace <3

Im alive + noe positivt.

Nå har jeg vært innlagt siden mandag, og det går faktisk. Det funker. Eller, jeg mener, kontakten min er bare herlig, og hun gjør så jeg klarer å åpne meg. Det er helt ubeskrivelig. Hun får meg til å SNAKKE. Utrolig? Ja. For jeg har (og er fortsatt) en veldig sjenert jente, som ikke liker å plage andre med problemene mine. Hun bare forstår meg så godt, på en merkelig, men god, måte. Selvom hun kanskje er «streng» og skal passe på meg, og tvinge meg til å spise, selvom jeg ikke har matlyst, så gjør hun det på en snill «tøysete» måte. Om dere skjønner..

Så var jeg med Martine og Camilla igår. Vi var i byen, og etter Martine måtte hjem ble Camilla med meg opp hit. Det var superkos. Du støtter meg alltid, men husk å tenk på deg selv i blandt også <3
Hun har laget en video som jeg ble helt målløs av. Når jeg føler meg verdiløs og alt går til helvete kan jeg se på den videoen og prøve å tenke på at det èr faktisk noen som bryr seg om meg, og er glad i meg. Legger den ved her;
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=njxd9yTF5yk&hl=en_US&fs=1&]

Fikk forresten en koselig ting i posten idag. Kort fra Em og Liljen + 2 armebånd. Jeg ble så glad!! Det betydde mye, og armebånda er allerede på 🙂

Idag har vært en slitsom dag. Jeg har spist (alt for mye!!!), og JA JEG HØRER STEMMER.
kakle-kakle-kakle. Hele fuckings dagen. Fikk en time fri, da jeg så på tv faktisk. De klarte å holde kjeft da. Idioter. Kan dere ikke la meg være?!?! Her prøver jeg for harde livet å bli bedre, mens alt de gjør er å rakke ned på alt jeg gjør og ikke gjør. Til nå har det bare vært periodesvis, men nå i det siste har det vært ille. Men samma faen.

Jeg lever. Og noen syns vel det er bra..

Happy birthday to me?!

Bursdagsbarnet, det er meg, idag. Tenk at jeg er 19 år. Tida flyr :-O

Hadde verdens beste bursdag igår, og kosa meg masse sammen med jentene mine <3 Så TUSEN TAKK til dere! Er så takknemlig for at dere faktisk ville komme og feire meg 🙂
Bilder blir lagt ut på facebook, muligens jeg legger ut et bra bilde i bloggen også, får se!

Sånn ellers går det ikke så bra!(?)
Masse masse tanker i hodet, og jeg skal legges inn imorgen. Blandede følelser, grugleder meg, på en merkelig måte. Driver å pakker litt, for jeg skal møte opp kl 12. Har tenkt å ta med dataen, men vet ikke om jeg får lov å bruke den da. Det finner vi nå ut av, uansett kan jeg komme meg på nett med mobilen. Men jeg håperhåperhåper at jeg får ha dataen og det mobile bredbåndet med meg. *kryssefingrene*

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
Føler ikke at jeg har bursdag,men. Jeg har iallefall kosa meg masse i helga! Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre helgen komplett og uforglemmelig for meg!! <3

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.