Line har vært FLINK!

Desember

Desember er her, og julaften nærmer seg med stormskritt!

bursdagen min var überkoselig. Tusen takk til dere som ville feire dagen med meg <3 fikk sååå mye fint, og ALT det jeg ønsket meg. Er strålende fornøyd 🙂 mange koselige bursdagshilsner både på meldinger og på facebook.

som jeg nevnte over her, så nærmer julaften seg, og jeg har bare kjøpt én gave, og begynt på to. Det er vanskelig å kjøpe gaver til de som ikke ønsker seg noe eller ikke vet hva de skal ønske seg, men jeg tror jeg har en liten idé om hva jeg skal kjøpe til de forskjellige 🙂 skal ut å handle med mamsen til torsdag da. Det blir kos!

ellers blir det å feire julaften hos pappa iår. 🙂 peach må desverre feire aleine, stakkar <3 🙁 men jeg skal kose massemasse med henne så fort jeg kommer meg hjem.

har hengt opp røde julegardiner i alle vinduer bortsett fra soverommet nå da. er blitt så koselig 🙂 julepynten er satt frem og røkelsen.

nå ligger jeg på gulvet av alle steder og slapper av med julebrus, musikk, snus, ipad og data. Peach ligger på soverommet i senga mi å koser seg 🙂

Bakeprosjekt.

Dagen idag startet hos Akå og Tina. Sov over der, standard. Vi går tur på søndager, jeg sover over, krana på mandag.
Tina kjørte meg og Akå ned på krana, vi satt der å surra. Jeg hadde samtale halv 2, og ble kjørt hjem. Da stakk jeg hjem til mamma, fordi jeg var rastløs, hun kom hjem og var sliten etter lang tur med Gringo, og jeg ville bake 😀 Så da fant jeg ut at skolebrød var en fin ting å prøve seg på. Fant frem oppskrift på nettet, og ut på tur på butikken.

Det første brettet ble litt godt stekt, men det andre brettet ble perfekt!! 🙂
Her kommer bilder.

Line har vært flink!!

Igår var jeg og mamsen på Jysk, for å kjøpe et konsollbord (eller hva i huleste det het!), fordi det hadde vært på tilbudd til 600 kr forrige uke, og jeg hadde utrolig lyst på den, men hadde ikke penger da jeg så tilbudet. Så vi raste ut til Jysk i horten igår for å kjøpe den, da hadde den selvfølgelig blitt satt opp til vanlig pris igjen. 1000 kr. Arg ble jeg, men kjøpte den like vel.
Da vi kom hjem igjen, hadde jeg allerede bestemt meg for å klare å sette sammen dette puslespillet, hvor ALT skulle skrus sammen, tilogmed kurvene, noe jeg også klarte!! 😀 Her kommer bildet av det ferdige resultatet , og jeg er kjempe fornøyd!!

Et positivt innlegg.

Idag har mamma kommet innom for å hjelpe meg med julerengjøring, rydding og vaske klær. Litt sen julerengjøring, men bedre sent enn aldri? Dere lurer sikkert på hvorfor jeg alltid får hjelp til slike ting, og det er fordi jeg er en sugg 🙂 ingenting gjør seg selv, det vet jeg også, men ingenting blir gjort med mindre jeg får hjelp, eller har noen til å sparke meg i ræva.

Så idag har vi rydda, først og fremst, maaaaaassse masse søppel og drit som vi kastet, støvsugde og vasket gulvene, ryddet ut og inn av oppvaskmaskina, satt på et par vaskemaskiner og hengt opp tøyet, og rett og slett bare gjort leiligheta fin 🙂 deilig å få det gjort da. har også handlet litt firstprice mat fra kiwi (billig billig) heheheh, så da ble det frityrstekte kyllinglår til middag idag. Nam!

Nå sitter jeg bare å slapper av sammen med kattene mine, ser litt på tv, og bare tar livet med ro. Deilig.
Ble et positivt innlegg dette 🙂 Men det må til. Kan ikke bare skrive de negative tinga hele tiden, det er viktig å huske på de positive også.

Her kommer dagens sang, som jeg ELSKER:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ynMePisZAQY&fs=1&hl=nb_NO]

Ros & Ansvarsgruppe møte.

Timen på DPS på torsdag gikk egentlig veldig greit. Jeg fikk ros fordi jeg endelig har klart å sette ord på noen av følelsene jeg har inni meg. Det er første gang i løpet av den tiden vi har snakket sammen, og jeg skal innrømme det at det tittet frem et lite smil om munnen min da T fortalte meg dette på slutten av timen.

Førstkommende onsdag er det tid for ansvarsgruppe møte igjen – noe jeg gruer meg til. Det blir meg, fastlege, T, mamma og damen fra opplæringskontoret. Det er også blitt sendt søknad etter sånn støttekontakt/koordinator-greie fra psykiatri tjenesten (som jeg har skrevet om i et tidligere innlegg) som også har fått invitasjon til ansvarsgruppe møtet. Blir spennende å se om de har funnet noen, og hvem dette mennesket er. Jeg liker aldri slike «store» møter, særlig ikke når det er meg det gjelder. Da blir jeg den tause østersen igjen. Jeg hater det. Meeen, jeg har overlevd det før – så jeg overlever denne gangen også.


Line Berg

Et positivt innlegg!! :-)

Denne helga hadde jeg egentlig tenkt å slappe heeeelt av, bare være hjemme å daffe fordi jeg har vært så sykelig sliten i det siste, men så fikk jeg mld av Camilla mii, og både hun og jeg trengte hverandre, så jeg tok toget til henne etter jobb da jeg hadde pakket ogsånt. Angrer IKKE på det!

Igår bare prata vi, så litt på tv, gikk litt turer med Max, var på butikken et par ganger, og vi spiste ost og kjeks. Det var godt 🙂
Idag har vi vært på legevakta, Camilla ble dårlig i natt stakkar, og hadde ekstreme smerter i magen, så etter en søvnløs natt for henne, dro vi på legevakta, og de konkluderte med en betennelse ved levra, så da bar det på apoteket og hente ut litt diverse resepter. Etter det daffa vi litt (eller egentlig veldig mye), satt litt på dataen, sov litt osv.
Vi var også en tur på hvaltorget, og jeg måtte jo selvfølgelig handle noe da (shoppemani tror jeg), så da ble det 2 topper – en fresh grønnfarge og en blå, 1 søt blå tskjorte med knapper, og en hvit topp som jeg måtte ha på meg med en gang!! ELSK! <3
..Vi sminket oss, og gjorde oss klare til å spise ute. På en gresk resturang som heter Zorba. Det er DRIT god mat der! Så tusla vi hjem, og skulle ut med max igjen 🙂

SÅ kommer høydepunktet for idag! Jeg og Camilla har vært FLINKE, SNILLE JENTER i kveld!
For vi var ute med Max, gikk litt i parken i Sfj også hørte vi et vindu knuse, og så 4 gutter som løp vekk, bråka og lo. Så jeg og Camilla bestemte for å ringe politiet, jeg trossa tlf angsten, og ringte!! tro det eller ei.. Og de kom med en sånn stor kassebil. Så vi var borte å snakket med dem, forklarte litt osv, og de snakket med noen folk som stod på bussholdeplassen der de guttene hadde stått (uheldigvis gikk de fleste på en buss som kom rett før politiet), så vet ikke om noen av de som stod igjen var med på det. Etter vi hadde forklart og gitt fra oss navn og tlf nr, tusla vi hjem igjen. Og nå sitter vi her.

Det var deilig å kunne skrive et langt positivt innlegg altså.
Nå skal vi ta litt køddebilder, og noen fine, så skal vi ta på ansiktsmaske og se på «Luftslottet som sprengtes», muligens spise litt is. Jeg klarer meg ikke uten is 😛

Imorgen kommer det kanskje et nytt innlegg 🙂
Vi snakkes! <3

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.