Leiligheten min

Desember

Desember er her, og julaften nærmer seg med stormskritt!

bursdagen min var überkoselig. Tusen takk til dere som ville feire dagen med meg <3 fikk sååå mye fint, og ALT det jeg ønsket meg. Er strålende fornøyd 🙂 mange koselige bursdagshilsner både på meldinger og på facebook.

som jeg nevnte over her, så nærmer julaften seg, og jeg har bare kjøpt én gave, og begynt på to. Det er vanskelig å kjøpe gaver til de som ikke ønsker seg noe eller ikke vet hva de skal ønske seg, men jeg tror jeg har en liten idé om hva jeg skal kjøpe til de forskjellige 🙂 skal ut å handle med mamsen til torsdag da. Det blir kos!

ellers blir det å feire julaften hos pappa iår. 🙂 peach må desverre feire aleine, stakkar <3 🙁 men jeg skal kose massemasse med henne så fort jeg kommer meg hjem.

har hengt opp røde julegardiner i alle vinduer bortsett fra soverommet nå da. er blitt så koselig 🙂 julepynten er satt frem og røkelsen.

nå ligger jeg på gulvet av alle steder og slapper av med julebrus, musikk, snus, ipad og data. Peach ligger på soverommet i senga mi å koser seg 🙂

Line har vært flink!!

Igår var jeg og mamsen på Jysk, for å kjøpe et konsollbord (eller hva i huleste det het!), fordi det hadde vært på tilbudd til 600 kr forrige uke, og jeg hadde utrolig lyst på den, men hadde ikke penger da jeg så tilbudet. Så vi raste ut til Jysk i horten igår for å kjøpe den, da hadde den selvfølgelig blitt satt opp til vanlig pris igjen. 1000 kr. Arg ble jeg, men kjøpte den like vel.
Da vi kom hjem igjen, hadde jeg allerede bestemt meg for å klare å sette sammen dette puslespillet, hvor ALT skulle skrus sammen, tilogmed kurvene, noe jeg også klarte!! 😀 Her kommer bildet av det ferdige resultatet , og jeg er kjempe fornøyd!!

På plass i ny leilighet.

Da var man på plass i den nye leiligheten, da.
Det er så lyst, fint og trivelig her! Kommer til å trives kjempe godt.

Har fått pakket ut en god del av tingene, og satt det meste på plass, og nå er det blitt ganske så koselig her.
Godt isolert er det også, og det er deilig å slippe å høre på travbanen jeg har bodd under i et år nå.

Har fått flyttet begge pusene nå også, og Peach tar det kjempe godt. Hun slapper av, tusler rundt og koser seg på det nye stedet, mens Pixie har ikke helt blitt vant med å være på et nytt sted. Hun er kjempe redd, og gjemmer seg under sofaen, stakkars. Men jeg prøver så godt jeg kan å være mye hjemme og kose med de, og har de masse ute i bånd så de skal bli vant med å være ute her også. Atm har jeg kattedo inne, siden de skal være inne noen dager før de kan slippes ordentlig ut, men jeg regner med at om en liten stund med å være ute mye i bånd osv, så kommer til etterhvert til å gå på do ute! 🙂

På fredag hadde jeg besøk av Psyk-team igjen, det gikk veldig bra btw ! 🙂

Imorgen er det jobb. Og til helga skal jeg på danskebåten!  Gleder meg masse til det!!

Jeg har fått meg ny leilighet!

Jeg er så lettet – og har egentlig vært det en stund nå.
For jeg skal flytte vekk fra dette rottereiret jeg bor i nå.

Jeg skulle egentlig fått nøklene til den nye leiligheten 1 juli, men så fikk jeg en tlf, for en ukes tid siden, og sa at hvis jeg ville, kunne jeg få nøklene allerede den 1 JUNI. Så jeg er så sjeleglad. Gleder meg kjempe masse til å flytte vekk.

Det har vært så mye tull og trøbbel med leiligheten jeg har nå. Sikringer som går hvis jeg bruker 2 ting samtidig, den har faktisk gått når jeg KUN har sitti å sett på TV også. Unger som løper inne(ja det er døds lytt her!), høres ut som jeg bor under travbanen, det er KJEMPE lavt under taket, føler meg innesperret. Og masse annet tull som jeg ikke gidder å skrive her. Høres ut som jeg er den sære jenta, som ikke tåler litt lyder, men det er ikke sånn. Damen fra tjenestekontoret, og Bente fra teamet mitt sa faktisk at de skjønner ikke åssen jeg orker å bo her, plus at det hjelper ikke på psyken med masse bråk, tull og følelsen av at jeg er innesperret.

Så nå gleder jeg meg bare til å flytte 🙂
Det er en fin, lys, trivelig leilighet jeg skal flytte inn i også. Jeg kommer til å få det supert der. Det er kjempe bra isolert der, og de sa han som bodde der før, hadde spilt musikk på full guffe, og de hadde ikke hørt NOEN TING. Selvfølgelig er det godt med noen menneskelige lyder, men det blir bra og ikke bo under travbanen lenger.

Helga kommer til å bestå av mye pakking av ting.

Hva skal DU gjøre i helga? <3
Har du egen leilighet, og er du fornøyd?

Ambulant team.

Denne helgen har jeg fått ambulant team. Det er godt. De skal ringe meg nå i kveld, og imorgen. 🙂
Skulle virkelig ønske jeg hadde det hele tiden, tror jeg kunne trengt det.

Denne helga er også mamma og stefar på ferie, og til å være så avhengig av de, så kommer jeg til å klare meg fint!
Ifølge T har jeg separasjonsangst, og selvfølgelig har jeg det dritt for akkurat nå. Men det har ingenting med at mamsen er på ferie. Det har bygget seg sakte men sikkert oppover. Og nå sitter jeg her. Har det dritt.
Er nesten redd for å fortelle Ambuteam åssen ting er, for sist gang endte det med innleggelse på psyk.akuttmottak med lukkede dører og utgang med følge.

MEN: For å se positivt på ting, så skal jeg klare meg igjennom helga!
Og BTW så har jeg fått meg ny leilighet. Den er innflytningsklar 1 juli 😀 *glede seg*

Et positivt innlegg.

Idag har mamma kommet innom for å hjelpe meg med julerengjøring, rydding og vaske klær. Litt sen julerengjøring, men bedre sent enn aldri? Dere lurer sikkert på hvorfor jeg alltid får hjelp til slike ting, og det er fordi jeg er en sugg 🙂 ingenting gjør seg selv, det vet jeg også, men ingenting blir gjort med mindre jeg får hjelp, eller har noen til å sparke meg i ræva.

Så idag har vi rydda, først og fremst, maaaaaassse masse søppel og drit som vi kastet, støvsugde og vasket gulvene, ryddet ut og inn av oppvaskmaskina, satt på et par vaskemaskiner og hengt opp tøyet, og rett og slett bare gjort leiligheta fin 🙂 deilig å få det gjort da. har også handlet litt firstprice mat fra kiwi (billig billig) heheheh, så da ble det frityrstekte kyllinglår til middag idag. Nam!

Nå sitter jeg bare å slapper av sammen med kattene mine, ser litt på tv, og bare tar livet med ro. Deilig.
Ble et positivt innlegg dette 🙂 Men det må til. Kan ikke bare skrive de negative tinga hele tiden, det er viktig å huske på de positive også.

Her kommer dagens sang, som jeg ELSKER:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ynMePisZAQY&fs=1&hl=nb_NO]

Hei og hopp!

Her kommer en liten oppdatering over hva jeg har gjort den siste tiden.

03. Mars : Tok jeg meg fri fra jobben, for jeg visste at legen kom til å skrive ut sykemelding til meg, da jeg skulle til han kl 15.15. Pratet litt løst og fast med han da, men jeg glemmer jo nesten det viktigste å ta opp hver gang da :p Jeg sliter jo sånn med ryggen, og jeg glemmer å si det hver gang! Nå har jeg begynt å slite med det venstre håndleddet også,så jeg lurer på hva som skjer..

04. Mars : Jobbe 15.00 – 22.00 Blir ikke stort å gjøre når man skal på kveldsvakt. Man rekker ingenting.

05. Mars :
Jobbe 7.30 – 14.30, Møtte Melissa etter jobb da! <3 Det var superkoselig! Var så godt å se henne igjen altså, for nå har det vært lenge siden!! Handlet litt ny sminke ogsånt da (sjokk!). Prata mye og jeg fikk hilst på Doug (hunden til Melissa),han var bare DEN hjerteknuseren da, hellandussen 😀

06. Mars : Stod opp bittelitt tidlig idag, for vi skulle til den nye leiligheta mi og ordne litt. Var ikke stort vi fikk gjort, da det går litt sakte med oppussinga.  men jeg støvsugde sofaen og vi satte den ut i stua. Så dro vi hjem, og jeg stakk til Tina & Akå! <3 Vi handla mat og godis, så lagde vi taco, og så på film. ‘Hundehotellet’, og ‘2012’. Hundehotellet er en søt film, men 2012 er ikke en typisk film jeg liker, den handler om verdens undergang osv, og jeg skal ærlig innrømme jeg blir ganske så redd når jeg ser sånne filmer.. men men.
Det ble litt sent når jeg var hos de, men det var bare koselig! tæhæ:)

07. Mars :
Ble hentet av mamma, og når vi kom hjem spurte hun om jeg ville være med på kino! lurte jo selvfølgelig hvem film det var, og når hun sa ‘Alle mine kjære’, så ofcourse jeg ville være med! hadde jo snakket om den tidligere denne uka. Den var forholdsvis lang, 2t og 30min tror jeg, men tida gikk utrolig fort. Merkelig film, men også bra, den var verdt pengene, og jeg anbefaler den! 🙂

Idag skal jeg bare slappe av. Har betalt 3 regninger, og meldt ny flytting. Nå skal jeg brette sammen litt klær, og etterhvert sette meg ned å se på scrubs sesong 6 🙂

jeg rømmer.
sliten. mangel på ord. trist. lei.
derfor rømmer jeg inn i min egen lille boble. inn i min verden.

tida mi nå frem til 12 feb består av jobb, dps, flytting, tv og sove.

laangt opphold :-(

Nå har jeg hatt et kjempe langt opphold fra internett, blogg og mobil. Det er vel en uke sånn ca? Og det er lenge til å være Line Berg som sitter time etter time, dag etter dag med laptopen sin, og mobilen planta i hendene.

Jeg har rett og slett ikke vært meg selv i det siste. Har kun villet være alene og for meg selv. Ikke plage noen med tankene og ideene mine. Det er bare ikke lurt. Og jeg liker ikke å overføre driten jeg har inni meg over til noen andre, derfor holder jeg heller kjeft og trekker meg unna, for jeg fortjener å ha det vondt. i bunn og grunn fortjener jeg egentlig det. jeg er dødsdømt. 🙁 jeg bare vet det.

Noen av dere lurer sikkert på hvordan det gikk i bursdagen, jeg har fått noen spm om det, og det gikk faktisk overaskende bra. Bitcha sa bare hei, og ellers holdt hun seg unna, så det var godt. Hadde klikka mentalt og fysisk hvis hun hadde angrepet oss på et vis, enten det er med den svære kjeften hennes eller om det var fysisk angrep. Heldigvis slapp jeg det, og bursdagen til kusina mi(<3) gikk bra!

Jobb ogsånt går såder. Jeg blir helt utslitt. jobber 4 dager i uka, og det er mer enn nok. og vi har en del psykiatri på avd jeg jobber også, mange deprimerte gamle mennesker som gråter og ikke vil leve lenger, og jeg kjenner virkelig på det. jeg har jo de samme tankene, men alikevel må jeg sitte der å prøve å få de til å tenke positivt og få de på andre tanker, og det er ikke lett når man sliter selv. Hvordan skal man klare å få andre til å tenke positivt når man ikke klarer det selv??

Nå for tiden bor jeg hjemme hos mamma. Jeg har sagt opp leiligheten, og det har vært mange usaklige diskusjoner med huseierne om piss. De har tilogmed låst seg inn i leiligheta å skrudd på mer strøm + fyrt opp i vedovnen :-S hva faen?? Så jeg har skrevet et brev til de, at siden de har brutt leiekontrakten ved å låse seg inn uten min tillatelse, så kommer jeg også til å bryte den, dermed betaler jeg bare husleie for februar, og ikke mars og april, som jeg egentlig måtte. Så det var digg, da slipper jeg 3mnd oppsigelse,og kan begynne å spare pengene til den nye leiligheta mi. Gleder meg til den blir ferdig oppusset så jeg kan begynne å flytte inn tingene mine. Skal til den nye huseieren på søndag å forhåpentligvis skrive kontrakt plus vite litt mer eksakt når jeg kan flytte inn, det blir så bra.. Og jeg skal etterhvert skaffe meg kattepus, for jeg fikk lov å ha dyr der 🙂 er evig glad for det!!!

Ellers er Camilla, my soulmate forever, VELDIG kreativ, og har laget ENDA en søtsøtsøt video som jeg fikk tårer i øynene av. Du er så god, bestevennen min!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pCMAcbsdi00&hl=en_US&fs=1&]

Også må jeg beklage for den dårlige kontakten jeg har hatt for tiden. Virkelig. Men jeg har ikke hatt det lett. Skal ikke skylde på det, men dere vet bedre enn noen andre hvordan det er.
Håper det går bra med dere? Fortell gjerne hvordan det går med dere i en kommentar til dette innlegget. Miss you all. Blogghjertene <3 (creds til liljen for blogghjerte navnet<3)

tunge dager..

Jeg har hatt noen veldig tunge dager, hvor jeg ikke har orket kontakt fra andre mennesker. Kun familie og de på jobb. Føler jeg må gå på jobb, selvom jeg er kjempe dårlig, jeg har jo vært så mye borte. Jeg vet jeg har vært utrolig lett irritabel disse dager, men jeg kan ikke noe for det. Jeg er bare så utslitt, redd og ødelagt. Jeg har fortsatt den følelsen av at det er godt å være alene, samtidig som jeg er litt kontaktsøkende, og sosiale sammenhenger gjør meg dødsens-sliten. Jeg har nesten ikke svart på meldinger på mobilen, og beklager meg for det..

Nytt innlegg i den lukka bloggen forresten; http://lineffs.blogspot.com/2010/01/overdosering.html
Ikke særlig spennende, men jeg skriver jo mest for min egen del.

Har fått meg ny leilighet da! Den er ikke ferdig oppusset enda, men den er drit lekker. Gleder meg til å flytte inn i den. Leverte oppsigelsen til den leiligheta jeg har nå, igår.

Sånn ellers gruer jeg meg til søndag. Da har kusina mi bursdag (på mamma’s side), og da kommer mormora mi, som vi er uvenner med (mamma, stefar og litt meg). Det blir vanskelig. Ettersom hun har angrepet mamma på BUTIKKEN, og kjefter og smeller. Vi har bestemt oss for at vi skal oppføre oss, så får hun gjøre hva hun vil, men jeg kommer ikke til å stå å se på hvis hun angriper mamma igjen. Da kommer jeg til å klappe til hu.. fittekjerring!! hadde virkelig ikke trodd at hun, mormora mi, mommo, hadde oppført seg så lite voksent som det hun har gjort, og vi er såret over oppførselen hennes.. burn in hell !!!!

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.