Kjæledyr

Hurra for Peach!

Igår, 21 Mai hadde Peach bursdag! 😀
Hun fylte hele 7 år. Tenk at lille pusefisa mi er blitt såå «gammel». Men fortsatt like sprek og spretten!
Dagen ble feiret med kos og go´mat, og til slutt la vi oss i senga for å sove.

Idag fikk hun gave fra bestemuttærn og bestefattærn (mams og stefar).
Et klorestativ til å henge på veggen!!
Det har enda ikke falt helt i smak, men jeg har fjernet det klorestativet som stod på gulvet der hvor det nye er festet, så får vi se om det blir til at hun bruker den på veggen isteden.
Prøvde å vise hun at det var lov å klore der, men hun likte det foreløpig ikke helt, selvom jeg løftet begge forbena opp til den for at hun skulle se at det var ok. Hun klora litt, men var ikke helt fan av den. Så vi får se hvordan det går 🙂

18622524_631786163691036_7209598565348431726_n

Helåå!

Dæven, er det rett og slett over et år siden sist jeg skreiv her?

Mye har skjedd på dette året, så orker ikke ramse opp.
Snart er det 17. Mai igjen, og de fleste er vel klare for å feire grunnlovsdagen. Jeg skal bare ta det kuli hjemme, hadde jeg tenkt.

Katten min, Peach, fyller år denne måneden da 🙂 Hun blir hele syv år! Hurra hurra for snorkepusen <3

Er litt usikker på hva jeg skal skrive her akkurat nå.
Ligger bare på sofaen å daffer nå, så blir vel å gjøre det resten av kvelden også. Hah!

Snakkazzz ♡

Jeppsipepsi.

Halaa!

Da har det seg sånn at det er blitt oktober (og snart november).
Kjenner at det er blitt høstluft ute. Det er kaldt. Men også deilig. Sover så mye bedre på nettene når det er høst og vinter, fordi da er det så kaldt og deilig på rommet 🙂 Heeeerlig!

Dagene går i ett, og jeg veit nesten ikke hvor tia blir av. Den bare flyr avgårde. Hm.

Peach er ute på musejakt akkurat nå, gleder meg til hun kommer inn.
Har trossalt døra ÅPEN nå, hahah, fordi jeg venter på Peach. Håper hun kommer snart altså ♡ Pusefisa mi.

Line & Peach.

10960478_10155150478860416_129663641151567972_o

Hepp hepp!

Hei!

Det går visst lenge mellom hver gang jeg skriver her.
Og jeg har egentlig ingen unnskyldning for at jeg ikke blogger så mye heller.

Sommeren nærmer seg med store skritt, og jeg ser frem til å ligge å steike i sola, bade, og bare kose meg. 🙂 Det blir så deilig!!

Det er noe med pus igjen da, hun har slikket vekk pels på to av beina sine, det ene bakbeinet og det ene frambeinet. Noe som egentlig gjør at jeg blir bekymret. Nettopp fordi hun slikker vekk pels når hun har vondt, og jeg vet ikke hvor hun evt har vondt når hun slikker vekk pels fra beina. Hun hadde jo UVI og slikket vekk pels på magen ved blæra, nettopp fordi hun hadde vondt og ubehag, så NOE må det vel være?! Aff… Det er noe hele tiden, føler jeg.
Har kjøpt nytt fôr til henne, Taste of the wild heter det. Nå bruker jeg Hills urinary stress + Eukanuba overweight/sterilized, blander de to. Veit ikke hva jeg skal gjøre, men vi har time hos dyrlegen til mandag kl 11.45, så får vi se! 🙂

Snart hjemreise.

Hei og hopp!

Først må jeg bare si; jeg er så glad at så mange leser bloggen min :p Not! Neida, skal vel ikke klage, har ikke vært så aktiv på denne fronten i det siste.

Idag er det lørdag 13. September.
Førstkommende tirsdag reiser vi hjem. Flyet går vel i 8-tiden på kvelden tror jeg.

Kjenner jeg savner pusen min Peach veldig masse! Samtidig så er det forbanna deilig å være her nede! Det må jeg bare få sagt.

Igår skulle jeg til frisøren her nede i Tyrkia, jeg sa jeg ville farge bort etterveksten, stripe og klippe håret. 1t og 20 min sa han det tok. Eeeh ja. Det tok «bare» 3 timer. MEN, resultatet ble jo bra, selvom håret ble en smule kortere enn jeg hadde tenkt meg. Men men, det vokser jo ut igjen, heldigvis.

Bursdags og julegaven min sitter pent på hånda mi en plass.
Er det noen som kan gjette hva det er og hvor?! 😉

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg etterhvert, for så å gå ut å spise med folka.
Vi er jo i fremtiden her nede, det er en time forskjell fra Norge og Tyrkia, så vi er en time senere enn Norge. Hoho!

Peace <3

Sommertid!

20140711-015339-6819960.jpg

20140711-015339-6819643.jpg

Haha, ang blogg utfordringa.

Ehh ja. Som dere sikkert har merket, så har det stoppet seg opp med den siste blogg utfordringa. Syns det ble litt veeel lenge med 30 dager, så mistet litt motet, tror jeg.

Men jeg har funnet en ny utfordring som ikke tar like lang tid.
Og den kommer jeg til å skrive litt om i neste innlegg. 🙂

Akkurat nå ligger jeg å Peach i senga å skal snart ta kvelden. Eller, hun har allerede tatt kvelden, så nå er det snart min tur til å snorke litt.

Tenkte jeg bare skulle poppe inn et lite innlegg for å vise at jeg fortsatt er her, og at jeg egentlig ikke har glemt utfordringa, men jeg har rett og slett vegret meg for å gå inn her fordi jeg vet at den laaaange utfordringa ventet på meg. Egentlig er ikke 30 dagers challengen så mye å be om, men jeg føler litt at for store prosjekter gjør at jeg mister motet, så derfor blir det å prøve en ny en som er halvparten så liten.

Yeah, det var vel det.
🙂

Tattovering(bilde), heimen og tessie.

Da har jeg straks jobbet på sykehjemmet i en mnd. Trives så utroolig godt der. Pasientene og de som jobber der er bare helt herlige!! Kunne ikke trivdes bedre 🙂 selvom det er mange utfordringer, ser det ut til at jeg klarer å takle det superbra, om jeg så kan få skryte litt av meg selv 🙂

I starten av mnd tok jeg en tattovering. Tenkte å legge ut bilde i slutten av innlegget!

Har igrunn ikke så mye å skrive om akkurat nå, men imorgen og tirsdag er det jobb, så fri onsdagen. Tessie kommer på onsdag da 😀 skal passe hun i ca en uke, gleder meg!! Blir så koselig 🙂 det er mopsen til stesøstera mi. Tessie skal da få være med meg på jobb, både på sykehjemmet og på gården. Har nemlig fått klarsignal om at det er greit hun er med! Så det blir bra..

Tenker jeg runder av der jeg.
Har vært en travel helg, så nå sitter jeg og kosepusen peach å slapper av i sofaen.

20130428-200405.jpg

Snakkes!!

Im sorry. men dagene går.

Okei, først av alt. Beklager for et sytete innlegg her om dagen, men jeg var bare kjempe frustrert. Visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Men men. Det ordner seg vel….

Husker ikke helt hva jeg skrev sist, så begynner på torsdag. Da var jeg på påskefest hos noen venner av meg. Det var super koselig, kaotisk pga mange folk, og selvfølgelig – drama! Hva er vel en fest uten drama?? Haha. Så lenge dramaet holder seg unna meg er jeg fornøyd. Men men. Jeg hadde det kjempe hyggelig jeg. Hadde drikkeleker og bare koosa oss. Lærte meg en ny drikkelek da, den var artig!!
Jeg var på druen,da. Drakk vin. Hadde med meg to flasker som gikk ned på høykant. Fikk også noen drinker her og der, så tusen takk for det! Hjertehjerte. Dro vel hjem i halv fire tiden. Da var jeg full og fæl. Da jeg kom hjem til en kosete pus, gikk vi å la oss. Det var da det morsomste begynte. Det snurra altså så jævlig, når jeg lukket øynene. Helt sykt! Ble nesten kvalm der jeg lå. Men jeg sovnet til slutt.

Fredag, altså igår var jeg fin i farta jeg. Fikk mld av ei god venninne om jeg ville være med ut å spise fyllemat – noe jeg selvfølgelig ville være med på. Ei annen venninne kom å hentet meg, og vi dro til Horten for å spise på Peppes. Bestilte yummie pizza, og raspberry cheesecake til dessert. Fy faen å godt det var, men GAAH å mett eg ble også.
Etter det dro den ene venninnen hjem, og jeg ble igjen i Horten med den andre venninnen. Så kom ei annen venninne til oss – vi skulle ha the walking dead maraton. Vi så første sesong og skal se sesong 2 ikveld.

Lørdag – ligger i senga hos min gode venninne i Horten å blogger 😛 hun sover søtt mens jeg er lys våken.
Idag skal jeg hjelpe et vennepar av meg å flytte. Blir koselig å se de igjen, selvom det ikke er så lenge siden sist. Vi har det så gøy sammen. Så, senere, som jeg sa, skal vi ha the walking dead maraton og se sesong 2. Var egentlig en spennende serie ass, selvom jeg ikke liker zombier og sånt. Positivt overrasket.

Grunnen til at jeg kaller alle venninnene mine for ja, nettopp venninner er fordi jeg ikke vet om de vil ha navnene sine på nett. Hvis man vet hvem JEG er kan man lett finne ut hvem venner jeg snakker om også. Så da vet dere det 🙂

Søndag blir full avslapning, mandag også. Så er det første dag i ny jobb på tirsdag. Sykehjem. Supergladsmilefjes. Gleder meg som en liten unge, men kjenner også at jeg gruer meg som faen. Kjenner det i magen. Sommerfugler.

Men nå skal jeg straks vekke venninnen. Så blir det vel å mekke seg litt mat før det bærer avgårde for å hjelpe til med flytting.

Idag er en herlig dag. Våknet opp med strålende sol, og fugler som kvitrer. Kan en morgen bli bedre enn det???:)

Snakkes!

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.